Sparring
Ønsker du også at få dit fulde potentiale frem

Sparring

Den individuelle sparring tager udgangspunkt i dig og de ønsker, du har til det forløb, vi igangsætter.
Sparringen handler i høj grad om, at få dig til at lykkes med de målsætninger, du sætter dig for. Det handler om at fastholde fokus på din proces samt støtte og sparre med dig, så du hele tiden opnår fremdrift i forhold til de målsætninger, du har sat dig.

Den individuelle udvikling kan også handle om øget selvindsigt i egne styrker og svagheder samt at kunne arbejde med disse og derigennem bl.a sikre fokus på egne målsætninger og observationspunkter, men også at evne at skabe bedre kommunikationsstrategier med de mennesker omkring dig.
Der er forskellige former for sparring og oftest vil du opleve at en eller flere former for sparring vil blive sat i spil undervejs i forløbet.

Den resultatorienterede sparring

Denne sparringsform har særligt fokus på resultater her og nu. Det kan være en konkret problemstilling, der skal løses og efter en kort opstart vil sparringen bevæge sig direkte til planlægning, handling og eksekveringspunkter, for at løse problemstillingen her og nu.

Businesssparring

Som businesssparringspartner er vi tilknyttet virksomheden og hjælper dem med at lykkes indenfor de fokuspunkter, de ønsker vi sætter fokus på. Det kan være alt fra forandringsprocesser, til teameffektivitet og ledersparringer. 

Karrieresparring

Ønsker du at skifte job, er blevet opsagt eller ønsker du en skarphed på, hvilke veje du skal vælge nu, så kan karrieresparring være en god løsning.
Her hjælper vi med afklaring, planlægning, målsætning og motivation.

Den personlige sparring

Den personlige sparring tager udgangspunkt i dig og dit liv. Her er tilgangen holistisk og vi har fokus på det hele menneske og hvordan dette bringes i balance.
Her arbejder vi med personlige målsætninger, vi afklare og sikre fremdrift til du når dine mål.

Forløb

  1. Opstartsmødet vil ofte være 1,5 timer. Her forventningsafstemmer vi forløbet og stiller skarpt på, hvor fokus skal være og ville målsætninger du ønsker at opnå.
  2. De efterfølgende sparringer er oftest af 1times varighed.

Et sparringsforløb løber oftest fra 5-6 samtaler fordelt over en periode. Løbende tager vi stilling til yderligere behov.

Top
Thrane.nu