Hos Focused Mindset er vi bevidste om, at vi hver især har mange kompetencer, men også forskellige kompetencer. Derfor har vi indgået et partnerskab, hvor alle som selvstændige erhvervsdrivende dagligt har hånden på kogepladen.

Vi har igennem en lang periode opbygget et kendskab og et sammenhold, der som team gør os utrolig stærke i markedet og i vores leverancer. Du vil derfor nemt kunne opleve, at vi kommer 2 konsulenter til opstartsmøder og/eller er en eller flere tilknyttet i forbindelse med leveringer, såfremt der er behov for det og det giver størst værdi for dig og din virksomhed.

Vi er din tryghed for, at der er bro mellem de forskellige processer, der igangsættes i virksomheden, så det hele i sisdste ende skaber en helhed..

Alene kan vi meget, men sammen kan vi meget mere.

Lene-Christine K. Winther

Lene-Christine K. Winther

Lene-Christine K. Winther er indehaver af og direktør i Focused Mindset ApS.

Lene-Christine har over 20 års erfaring indenfor salg samt ledelse og har senest siddet med ansvaret for salg, kommunikation og marketing ved LMO med 400 medarbejdere. Derudover har hun af flere omgange opbygget salgsafdelinger og arbejdet med kulturændringer i virksomhederne.

Lene-Christine har en meget praktisk tilgang til opgaverne og fokus på omsætteligheden i den daglige drift.

Lene-Christine løser opgaver for bl.a. Forsvaret, større videnstunge virksomheder, mange ejerledet virksomheder samt kører flere individuelle sparringsforløb.

Peter Holmen Møller

Peter Holmen Møller

Freelancekonsulent

Peter kommer med en baggrund fra Dansk Supermarked og har mange års erfaring indenfor strategi, ledelsesudvikling og rekruttering.

Peter løser bl.a.  opgaver for DSV, Lego, Billund Lufthavn, Dansk Supermarked, OK og Flügger.

Christian Wegener Bertelsen

Christian Wegener Bertelsen

Freelancekonsulent

Christian er Officersuddannet og har mange års erfaring med disturbance handling, personlig udvikling og organisationsudvikling.

Christian løser bl.a. opgaver for Cult, Sparekassen Sjælland, Din Forsyning samt Fors A/S

Gitte Als

Gitte Als

Freelancejournalist og kommunikationsrådgiver

Gitte kommer med en fortid fra SKAT og er en erfaren og effektiv kommunikatør med stor indsigt i erhvervslivet

Hun er kommunikationsfagligt bredt funderet og har mange års praktisk erfaring fra både offentlige styrelser og det private erhvervsliv.

Birgitte Clausen

Birgitte Clausen

Kvinden bag Struqtures

Birgitte har en baggrund som bl.a. HR Direktør og Global Indkøbsdirektør i Lego samt andre store stillinger i private og offentlige virksomheder.

Birgitte har udviklet konceptet Struqtures som er en metode, et framework, som sætter konsulenter og virksomheder i stand til lynhurtigt at identificere hvor og hvordan der skal sættes ind for at give størst effekt på top- og bundlinie, kundefokus og medarbejderengagement, Det kan bruges på virksomheder i alle størrelser og på tværs af branche/sektor.

Mikkel Nüssler

Mikkel Nüssler

Freelance analytiker

Mikkel beskæftiger sig med medarbejder- og ledermålinger og lederperformance samt trivsel og værdiskabelse i virksomhederne.

Derudover er han ekstern lektor ved Aarhus Universitet.

Mikkel løser bl.a. opgaver for  Simens Global, Scan-energi m.fl.

Kenneth Agner

Kenneth Agner

Freelancekonsulent

Kenneth har en fortid som bl.a selvstændig Erhvervsdrivende samt en økonomisk baggrund og beskæftiger sig med bl.a. forretningsudvikling samt bestyrelsesarbejde.

Kenneth er meget praktisk orienteret og har stort fokus på effektivitet og øget bundlinie.

Kontakt

For yderligere information, kontakt os i dag!
Vi vil gerne vide hvad du hedder
Fra hvilken virksomhed kommer du?
For at kunne besvare din henvendelse, har vi brug for din email.
Hvad drejer din henvendelse sig om?
Husk at skrive din besked til os!
Top
Thrane.nu