Salg
Får ud nok salgspotientiale ud af din organisation?

Hvis du ønsker at geare og kompetenceudvikle din organisation, er det Focused Mindset du skal bruge.

Focused Mindset har over 20 års erfaring med salgsudvikling og er din samarbejdspartner, når du ønsker at geare og udvikle salgspotentialet i din organisation.

Vi skaber succes og fremdrift på alle niveauer i organisationen. Vi kan hjælpe med at udviklinge salgsstrategien, træne lederne i salgsledelse og flytte organisationen på det operationelle niveau, hvor vi ofte fungerer som spillende træner. Vi sikre at værktøjskassen anvendes samt at fokus og opfølgning fastholdes indtil målsætningerne er nået.

Vi arbejder med et målrettet- og styrkebaseret handlingsforløb, hvor vi sætter fokus på de præstationer, der skaber resultaterne. Forløbene kan være konceptualiserede eller individuelle tilrettelagt alt efter dine ønsker og den ønskede effekt.

Focused Mindset er en del af Huthwaite Internationals træningsfakultet, hvor der i Danmark p.t. kun er 6 udvalgte til at levere på Huthwaite Internationals træningsprogrammer. 

Huthwaite International kender I måske bedst fra SPIN®-Selling, hvor Professor Neil Rackham revolutionerede adfærdsforskningen og tænkningen omkring salgsindsatserne for år tilbage. Huthwaite har med 45+ års løbende adfærdsforskning fortsat udviklingen af deres succesfulde træningsprogrammer, så de afspejler best practices inden for salg, forhandling og kommunikation i det 21. århundrede.                                                                                                                     

I dag træner Huthwaite International toppen af globale og multinationale virksomheder i verden, ligesom rigtig mange danske og nordiske virksomheder optimere salgspotentialet gennem deres træningsprogrammer.

Programmerne baserer sig på målbare og forskningsbaserede udersøgelser, hvor Huthwaite over 45år+ har interviewet, analyseret, testet og udviklet mere end 40.000 samtaler indenfor:

  • Salgsledelse
  • Strategisk salg og rådgivning
  • Salgscoaching
  • Forhandling
  • Kommunikation
  • Kundeservice

Alle træningsprogrammer leveres globalt på op til 35 sprog og i Danmark både på engelsk og dansk.

Som partner til Huthwaite International er vi eksperter i at bringe evidensbaserede præstationsstandarder og adfærd til live i salgs- og markedsføringorganisationer.”


Deltidsinterim:

Vores mangeårige erfaring indenfor salg gør os også i stand til at kunne agere salgsdirektør, salgschef eller spillende træner som deltidsinterim, da vi kender gamet og derved hurtigt kan sætte os ind i forretningen og sikre at fokus og resultater fastholdes eller øges i en periode, hvor der er behov for noget ekstra eller noget andet.

Det kan også være I søger en ny leder og gerne vil tage jer tiden til at finde den rigtige. 

Vi hjælper ligeledes gerne i rekrutteringsprocessen. 

 

Top
Thrane.nu