Referencer
Vi kan også hjælpe dig!

Nogle af vores kunder ...

 

Jeg har i mine mere end 30 år som chef i forsvaret gennemgået en del ledelsesudviklingsforløb, men jeg har ikke tidligere oplevet noget så målrettet og umiddelbart omsætteligt som forløbet med Lene-Christine. Cheferne er begyndt at spille hinanden gode.

Kent Mikkelsen
Oberstløjtnant

"Resultat! Vores pipeline er ganske enkelt blevet væsentligt forbedret over de seneste 6 måneder, på trods af Corona-krisen! - og dette resultat har Lene-Christine en stor andel i. Derudover står vores konsulenter i dag med et ændret syn på og nye strukturerede tilgange at gå til salget med. Faktisk synes størstedelen af dem, at det individuelle salg er blevet interessant, overkommeligt og noget de motiveres ved"

Bitten Døjholt
VP Mannaz

Forløbet med Lene-Christine har hjulpet og styrket en række af vores projektledere markant ift at kunne arbejde mere forretningsorienteret med vores kunder.

Jeg rækker gerne ud efter Lene-Christine igen.

Kenneth Schmidt
Group COO, DIS

Mine chefer og jeg har fået et stort udbytte af vores forløb med Lene-Christine..
Jeg har flere gange tidligere – både som medarbejder og chef – kørt forskellige ledelsesforløb, men det er første gang jeg har oplevet et så positivt og givende forløb. Denne succes skal i høj grad tilskrives Lene-Christine!
Som ledergruppe har vi fået nye og brugbare værktøjer til at udvikle chefteamet og dermed forbedret rammerne for at udvikle organisationen yderligere.

Jens Sund
Oberst

Lene-Christine formår i meget høj grad at tage afsæt i den enkeltes ståsted og forbinde dette til de forretningsmæssige og organisatoriske mål og forudsætninger.
Hun arbejder fokuseret og bidrager med konkrete værktøjer, der skaber salgsmæssige resultater.

Betina Holst Nørgaard
Client Director Mannaz

Som officer har vi gentagende gange været præsenteret for og gennemført lignende forløb. Det netop overståede forløb ved Lene-Christine står for mig som værende det, der har givet mig mest med, og dermed en oplevelse af, at jeg har udviklet mig. Så et stort "godt gået"!

Mads Sørensen
Orlogskaptajn

Jeg har fået et væsentlig større fokus på at stille de rigtige spørgsmål samt at forstå den værdiskabelse, der er for kunderne igennem hele salgsprocessen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lene-Christine og hendes arbejde

Lasse Damgaard Hasselstrøm
Functional Manager, DIS

Mine visioner blev sat i fokus og jeg fik vendt mine svagheder til det positive.
Igennem mit forløb med Focused Mindset har jeg mødt en meget dygtig engageret kompetent sparringspartner, som hjalp mig på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for at se min virksomhed fra et klarer perspektiv.
Jeg er blevet langt bedre til at klare de problemstillinger jeg står i arbejdsmæssigt efter mit forløb.

Jeanette Brandt Fruergaard
Indehaver, Salon Brandt, Støvring

Jeg har for nylig oplevet at lade mig blive styret af jobbet og dets opgaver i en sådan grad, at jeg næsten mistede kontrollen.
For mig var det ikke mange samtaler der skulle til og det tjener til Lene-Christines ros, at hun med stor præcision ”så” mig og mine udfordringer tidligt. Jeg er ved at få Jacob tilbage i førersædet og det er så fedt. Husk at stil skarpt på dine egne kontrolmuligheder i dit job!

Jacob Thoft-Christensen
Senior Impact Management Concultant

På en enkelt workshop, om salgets svære metier, lærte jeg mere om salg, end jeg havde forsøgt at tillære mig til gennem det seneste år som selvstændig.

Gitte Als
Journalist og kommunikationsrådgiver

Jeg kan varmt anbefale Lene-Christine, som jeg har haft den store fornøjelse af, at have haft med på sidelinien, som sparringspartner inden for salg og rådgivning. Dette har givet rigtig gode resultater både menneskeligt og fagligt

Kim Olsen
Salgsrådgiver VICA

Jeg har deltaget i Lene-Christine´s workshops om salg, og det var udelukkende en fornøjelse. Lene-Christine formåede nemlig
• at møde mig der, hvor jeg var i min viden om og erfaring med salg
• at åbne salgsbegrebet for mig og dermed en verden af forskellige handlinger, jeg kan gøre, og som jeg kan stå indenfor i min branche
• at give mig konkrete ideer til, hvad jeg kan gøre nu og her og på den lange bane for at opnå mere stabilitet i mit salg
Lene-Christine oplevede jeg som yderst kompetent, erfaren og vidende om sit fag, og jeg følte mig i trygge hænder. Jeg kommer helt klart igen.

Marlene Andersen
Nordjysk center for Supervision

Lene-Christine kan noget med mennesker, strategi, forretningsforståelse og salg.
Hun ser det, der sker mellem linierne, tør italesætte det og evner at få folk med.

Hun er bare dygtig, hvilket hendes CV også vidner om.

Theresa Blegvad
Director Ignigting
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider
Top
Thrane.nu