Organisationsudvikling
Er din organisation gearet til at gøre drømmen til virkelighed?

Over tid og på tværs af forskellige situationer skal organisationen kunne bevæge sig smidigt for at sikre en stabil høj performance.
Det stiller krav til organisationens forandringsparathed og vores måder at lede organisationen på.

Alt for ofte hører vi at organisationen eller dele af den har modstand mod forandring, men oftest er modstand mod forandringer symptomer på organisationens dysfunktionalitet. Det stiller krav om at kigge indad i sin organisation og finde ud af hvor skoen trykker og hvor de taktiske tandhjul ikke længere spiller sammen og understøtter den organisationen man egentlig ønskede sig.

Hvor er forskellen?

De organisationer som er mere forandringsdygtige end andre er ikke dygtige fordi de er bedre til forandringsledelse. De er dygtigere, fordi de ikke kan lade være.
Det er organisationer, hvor ledere og medarbejdere på alle niveauer organiserer sig omkring arbejdet, så de er smidige, spændstige og responsive i forhold til ændringer i omverdenen.
Det er organisationer hvor de store og små linier taler sammen og hvor det er sjovt, inspirerende og meningsfyldt at være en del af teamet. Det er organisationer der hurtigt formår at omstille sig når forandringens vinde blæser

Det er organisationer, der gør det godt, og når vi gør det godt, så får vi det godt. I disser organisationer understøtter organisationen konstant sig selv og bliver bedre og bedre

Hvordan ser organisationen og dem der tegner den mon ud hos jer? Og kunne det være relevant at få kigget organisationen efter i sømmene, så I løber i samme retning, øger performance, øger medarbejderarrangementet og øger bundlinien. Ligesom de fleste indimellem får et lægetjek eller kører bilen til service, så er de eksterne briller guld værd, når vi skal tage temperaturen på os selv.

Focused Mindset er Partner i Struqtures som er en ekspertvirksomhed med speciale i ledelse- og organisationsudvikling. Vi arbejder med målbare og forskningsbaserede metoder indenfor bl.a konsulent- og træningverdenen til forbedring af organisationer - både på dansk og engelsk.

Top
Thrane.nu