Focused Mindset og teamet bag

Focused Mindset er en partnerskabsdrevet virksomhed, hvor vi alle er selvstændige erhvervsdrivende og hvor vi alle hver dag har hånden på den varme kogeplade for at leverer exceptionelle leverancer til vores kunder.

Vi har i en lang periode arbejdet tæt sammen og har derved opbygget et fælles værdisæt, sammenhold og kendskab til hinandens styrker, som sætter os i stand at løse selv de mest komplicerede opgaver indenfor vores områder og ikke bare skabe resultat for vores kunder men også skabe en mærkbar effekt efter vi har afsluttet vores leverancer.

Lene-Christine K. Winther

Lene-Christine K. Winther

Lene-Christine er indehaver af og direktør i Focused Mindset ApS
Hun er partner i Struqtures ApS, associeret partner i Penta Intelligence ApS og medlem af Huthwaite Internationals træningsfakultet.

Lene-Christine har over 20 års erfaring indenfor salg og organisationsudvikling primært i det private.

Hun har af flere omgange opbygget salgsafdelinger , trænet fagchefer i salgschefrollen og implementeret salgskultur i tunge fagorganisationer primært  med komplicerede salgsydelser.

Inden hun startede som selvstændig sad hun med det overordnede ansvar for salg, kommunikation og marketing i en stor rådgivningsvirksomhed med i dag 600 fagspecialister.

Yderligere er hun medlem af Skanderborg Erhvervs Iværksætterpanel og Ambassadør for Skyggebørn, der hjælper børn i sorg.

Birgitte Clausen

Birgitte Clausen

Birgitte er indehaver af og direktør i Struqtures ApS

Birgitte har mange års erfaring med organisationsudvikling og har bl.a en baggrund som HR direktør og global indkøbsdirektør ved LEGO samt andre store stillinger i det private og offentlige

Struqtures er specialiseret i strategi- og organisationsudvikling og arbejder dagligt med assessmentværktøjet Struqtures, som skaber forandringsdygtige organisationer

Jens Sørensen

Jens Sørensen

Jens Sørensen er indehaver af The Wide View og har i sit 40 årige arbejdsliv siddet de 30 af dem i topstillinger, også i udlandet.

Jens arbejder med strategisk rådgivning, ledelsesudvikling, sparring og strategiske processer. Derudover er han en anvendt foredragsholder og aktiv i flere bestyrelser og Advisory Boards.

Flemming Stig Hansen

Flemming Stig Hansen

Flemming Stig er indehaver af Excellerator, som arbejder med forretningsudvikling med fokus på strategisk salg og optimering af produktporteføljen.

Han har en dyb indsigt fra Jern & Metalindustrien – herunder energisektoren – senest som CEO og tidligere som salgs-/divisionsdirektør med internationalt salgsansvar. Befinder sig hjemmevant i markeder som Tyskland, Rusland og Kina og hele Østeuropa..

Via sin erfaring med hands-on implementering og en teoretisk ballast med en MBA og en HD(A), arbejder han typisk med opgaver på strategisk og taktisk niveau – og er ofte en del af implementeringen.

Han har arbejdet i flere større danske og udenlandske virksomheder som Danfoss, BROEN og ARI-Armaturen GmbH.

Han sidder i dag i flere bestyrelser og advisory boards.

Theresa Blegvad

Theresa Blegvad

Theresa er indehaver af og direktør i Ignigting ApS, der arbejder men People, Profit and Planet.

Hun har mange års direktørerfaring og har af flere omgange opbygget virksomheder, der har specialiseret sig i organisationsudvikling.

Hun har gennem mange år trænet nogle af Danmarks største virksomheder som bl.a. Novo Nordisk, Ørsted m.fl

Hun sidder i dag i flere bestyrelser bl.a. Danmark for målene

Gitte Als

Gitte Als

Gitte Als er indehaver af Gitte Als – Kommunikationsbureau

Gitte er uddannet journalist og har erfaring som ansvarshavende redaktør og som strategisk kommunikationsrådgiver for flere virksomheder.

Gitte er skarp til bl.a kommunikationsstartegier ifm forandringsprojekter eller som et led i en salgsproces, hvor materiale skal ensrettes kunderne.

Kontakt

Focused Mindset ApS
Solbjerg Hovedgade 90B
8355 Solbjerg

+45 93 80 00 42

 
Top
Thrane.nu